Winnen: 20x fietskaarten Belgisch Limburg

0

Op 26 juli verschijnt het nieuwe nummer met daarbij weer een fijn streekgidje: over de Lage Kempen in Belgisch Limburg dit keer. We hebben een eigen route uitgestippeld maar er zijn natuurlijk nog veel meer mooie fietspaadjes te ontdekken. Met de nieuwe Fietskaart Limburg wordt dit nog makkelijker!

Fietsen in Belgisch Limburg betekent 2000 km zorgeloos genieten. Autoluwe paden, duidelijke bewegwijzering, fietscafés en -logies, picknickplekken, laadpalen voor elektrische fietsen… in Belgisch Limburg word je als fietser in de watten gelegd. De routes leiden je door mooie en afwisselende landschappen zoals de ongerepte natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen en zelfs dwars door het water.

Win een gratis fietskaart

De nieuwste Fietskaart Limburg met het handige infoboekje houdt je op het juiste pad. Op de kaart staat het volledige fietsroutenetwerk met alle knooppunten, maar ook 10 nieuwe uitgestippelde fietslussen. De Fietskaart is voor € 9,50 te koop in de Limburgse toeristische infokantoren en diverse (online) boekhandels.

Wil je liever met een van de 20 gratis kaarten op pad? Vul dan hier het winformulier in om kans te maken! De actie loopt tot en met 20 augustus 2018.

Meer info: https://www.toerismelimburg.be/nl/Fietskaart

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie