Selle Royal Ellipse

0

Met een nieuw eigentijds design in de vierdelige collectie en bijgewerkte functies, waaronder Double-Cover Side Protection voor extra duurzaamheid, biedt het vernieuwde Ellipse-assortiment een prima oplossing voor diegenen die ultiem comfort zoeken tijdens het fietsen.

Royalgel

Het centrale anatomische gat is een overblijfsel van de originele Ellipse, ontworpen voor drukontlasting; het gat in dit bereik is echter breder en verbetert de anatomische prestaties. De comfortabele Royalgel is nu is geïntegreerd in de speciale 3D Skingel van Selle Royal, om maximaal comfort te garanderen. Daarnaast heeft de nieuwe EWllipse een Double-Cover Side Protection – een extra laag materiaal op de zijkanten om twee keer de weerstand en duurzaamheid te garanderen. Ook nog: de Royal Vacuum Light waterbestendigheidstechnologie. Dit zorgt ervoor dat de Ellipse 100% beschermd tegen waterschade, terwijl het zadel 20% lichter is dan andere van dezelfde comfortcategorie.

Vier

De Ellipse is er in vier versies: Ellipse Athletic, Ellipse Moderate Man, Ellipse Moderate Woman en Ellipse Relaxed. Gebruikers kunnen hun rijpositie achterhalen door de quick-check-methode te gebruiken op de ‘Find Your Saddle’-webpagina van Selle Royal. De Ellipse Relaxed, Moderate Woman en Moderate Man-modellen zijn ook voorzien van elastomeren achteraan voor betere schokabsorptie om het comfort van de fietser te maximaliseren. Elk zadel kost €49.90. Verkrijgbaar vanaf september. www.selleroyal.com

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie