Basil introduceert innovaties

0

Geïnspireerd door favoriete fietsmomenten, komt het Nederlandse Basil met een nieuwe collectie manden, tassen en accessoires waarmee je gezien wordt. Ontwikkeld om het fietsen nog leuker, praktischer en veiliger te maken.

Zichtbaarheid

Na de eerdere introducties van 100% waterdichte accessoires en het slimme bevestigingssysteem MIK, wordt nu ‘zichtbaarheid’ toegevoegd als thema van de Basil collectie. De boodschap voor deze 2019 collectie is dan ook: “be seen, be strong, be stylish”.  Eye-catchers zijn o.a. De Basil B-Safe Backpack Nordlicht, de Basil Alu manden, de Basil Carry All manden, de City Shoppers, de Flex Backpack, de Miles Daypack Nordlicht en de Cento rattan look seagreass.  LED’s go and pread the cycling joy! Check www.basil.com

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie