Lek?

0

En dan? Prullen met een binnenbandje en een mini pomp? Hmmm… niet leuk. Dan is dit een mooie uitkomst. Fijn als je er net langs rijdt!

SKS

Het gaat om het pomp- en reparatiestation van SKS Germany. Een servicestation, dat ‘hufterproof’ is, vaak te vinden bij populaire horecagelegenheden langs drukke fietsroutes. Passerende fietsers kunnen er gratis een (banden)reparatie doorvoeren en de banden met hulp van een manometer op exact de juiste spanning zetten. Optioneel kan het pompstation worden voorzien van allerlei reparatietools ( waaronder oa kruiskop schroevendraaier, Torx schroevendraaier T25, verstelbare moersleutel, set inbussleutels en natuurlijk bandenlichters) vastgemaakt aan staalkabels.

Makkelijk

Met het SKS Servicestation maken de afzenders -normaal gezien SKS dealers en fietsenwinkels- op een sympathieke manier reclame voor zichzelf en zijn vele fietsers bij pech geholpen. Goed om te weten: het servicestation wordt door SKS Germany tegen inkoopprijs aan SKS-dealers geleverd. In Duitsland staan er al honderden, maar ook in Nederland groeit het aantal pompstations nu snel. Onlangs werden er nog stations geplaatst in Breda, Bemelen en Maastricht.

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie