Trek Cable Guidr wint Fiets Innovatie Award 2018!

0

Advertorial

Comfort is meer dan een gevoel. Het is de belangrijkste factor om prettig te fietsen en alles uit je fiets te halen. Trek heeft een complete lijn e-bikes ontworpen met slechts één doel: de meest comfortabele fietservaring die je je kunt voorstellen. De Ultimate Comfort serie met de Bontrager Cable Guidr stuurpen is uitgeroepen tot winnaar van de Fiets innovatie Award 2018!

Elegant uiterlijk, meer gebruiksgemak

Loshangende kabels kunnen overal achter blijven haken. De door Trek ontwikkelde ‘Cable Guidr’ lost dit probleem op stijlvolle wijze voor u op. Alle kabels worden via de speciaal hiervoor ontwikkelde stuurpen het frame in geleid. Dit zorgt er niet alleen voor dat het uiterlijk van de fiets ‘schoner’ wordt, ook maakt het de kabels minder kwetsbaar. Parkeer uw fiets met een gerust hart in de fietsenstalling. Lees verder

‘De jury heeft veel waardering voor de mooie en ogenschijnlijk simpele oplossing om de kabelproblematiek bij het stuur ‘in goede banen te leiden’.

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie