Streekgidsje Dwingelderveld

2

Voor een vos moet je geluk hebben, maar vogels spotten gaat prima in Nationaal Park Dwingelderveld. Zelfs in de winter. Met tientallen kilometers aan fietspaadjes dwars over de heide is Dwingelderveld een waar fietsersparadijs. En je vindt er genoeg pauze- en logeerplekken in de omgeving. Warm je lijf op met chocolademelk, en je geest met kunst, cultuur en geschiedenis.

Bestel het streekgidsje Dwingelderveld samen met Fietsactief 8-2016 in onze webshop.

Streekgidsje Dwingelderveld
2 (40%) 1 vote

Deel.

Over de auteur

2 reacties

 1. Johan Groenewold op

  Rectificatie routebeschrijving in Dwingelerveldgidsje:

  Verderop doorgaande weg oversteken en 1e weg RA ,
  Dit moet zijn: verderop doorgaande weg oversteken en 1e weg LA.

  Excuus voor de fout.

 2. Johan Groenewold op

  Een prachtige route, die ik al enkele keren heb gereden. In ieder jaargetijde ziet alles er weer anders uit.
  Ook is het zeer afwisselend: ruige natuur, mooie bossen en oude buurtschappen. En natuurlijk de prachtige dorpen Ruinen en Dwingeloo. Echt een aanrader, die je steeds weer opzoekt. En vind je het te lang; je kunt de route op allerlei manieren inkorten met de knooppunten.

Geef je reactie