Nieuwste nummer

Editie 2-2017 inclusief gratis streekgids Midden-Limburg

In dit nummer van FietsActief bieden wij weer genoeg route-keuze. Ierland is een fantastische e-bike- dan wel stevige kuitenbestemming. We gidsen je van het ruige westen naar het culturele oosten. Maar binnen Nederland is er uiteraard ook weer genoeg natuurpracht. Wordt het schapen tellen op Texel, een weekendetappe rijden in Noord-Holland of het nieuwe Rivierpark in Nijmegen ontdekken?

Verder in editie 2: koken voor fietsers is hard werken, met name als je klanten profs zijn. Er gaan grote hoeveelheden pasta en desserts doorheen. Maar wat raden fietskoks ons aan?

En met gratis streekgids Midden-Limburg! Leudal is een heerlijk fietsgebied voor een voorjaarstocht, met mooie fietspaden door het bos, en een authentiek beekdal waar bijzondere dieren leven, zoals de ijsvogel. Rondom het natuurgebied vind je tal van kastelen, leuke dorpen en mooie watermolens. Even uitwaaien langs de Maas of historisch Roermond? Twee keer trappen en je bent er. Een dagje fietsen in deze streek voelt als een complete vakantie.

FietsActief nummer 2 ligt vanaf vrijdag 14 april in de winkel en is hier online te bestellen, zonder verzendkosten.